2016-12-16 08:20:23• hírek • Blikk.hu

Lánya miatt hagyja ott a Tényeket Pachmann

Bombaként robbant a hír csütörtökön, miszerint Pachmann Péter húsz év után elköszön a TV2 hírműsorától, a Tényektől. A tévés a Blikknek elárulta: a kislánya, Anna miatt döntött úgy, hogy többé nem akar híradózni.

- Kétgyermekes édesapa vagyok, a kislányom most lép abba a korba, amikor kitárul előtte a világ. Tavaly volt egy nagyon fontos pillanat az életében, amiről lemaradtam, mivel szenteste is dolgoztam. Az a perc, amikor életében először lát karácsonyfát. Mély nyomot hagyott bennem, ezért hosszas megfontolás után november elején írtam egy levelet a feletteseimnek, amiben kértem a munkabeosztásom átgondolását - magyarázta Pachmann, aki állítja, felmondásának semmi köze azokhoz a pletykákhoz, miszerint nem tud azonosulni a híradó új szellemiségével.

Pachmann a feletteseivel egyeztetve abban állapodott meg, hogy a Tényektől januárban elköszön és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább. A TV2 arca azt sem tagadja, hogy nem volt egyszerű a döntés, ám a családját tartotta szem előtt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: